Ons team – Apotheek Rijswijkbuiten – Rijswijk

Apotheek Rijswijkbuiten

Apotheek RijswijkBuiten is een servicegerichte apotheek. Wij geven u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Schroom niet om uw vraag aan een van onze assistentes te stellen of maak gerust een afspraak met een van de apothekers. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen.  Heeft u tips om onze zorg nog verder te optimaliseren? Dan horen wij dit graag!

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw apotheek. Zo kunt u bijvoorbeeld een herhaalrecept bestellen of een medicatieoverzicht uitprinten. Deze website is gekoppeld aan de app 'Medgemak'. Zo kunt u gemakkelijk met uw smartphone uw medicatie bestellen.

Ons team

Apotheek RijswijkBuiten is een servicegerichte apotheek. Het apotheekteam omvat 10 apothekersassistenten, 2 apothekers en 2 bezorgers. Ook proberen wij op regelmatige basis apothekersassistenten en/of apothekers op te leiden. We staan graag voor u klaar. Schroom dan ook niet om met uw (zorg)vraag contact met ons op te nemen.

Onze apothekers

Dhr. L.C.G.M. Bakkers
Mw. M.R. Overbeeke